Remontit ja uudisrakentaminen Kinnulan seudulla

Kotmiehet Oy toteuttaa remontit kokonaisvaltaisesti ja avaimet käteen -palveluna Kinnulan seudulla sekä naapurikuntien alueella. Remontoimme niin keittiöt kuin kylpyhuoneet, pintaremontista kokonaisvaltaiseen saneeraukseen.

Sauna- ja kylpyhuoneremontti

Kaipaisiko kylpyhuone uutta ilmettä? Halkeilevatko laatat ja repsottavatko saumat?

Ei hätää, me autamme sinua unelmiesi kylpyhuoneen toteuttamisessa. Työntekijöillämme on pitkä kokemus erilaisista kylpyhuoneremonteista sekä työhön vaadittava märkätilasertifikaatti.

Kirvesmiestyöt

Harkitsetko talon laajennusta? Suunnitteletko terassin rakentamista? Ammattitaitoinen kirvesmies tekee pienet ja suuret työt terasseista talonrakentamiseen asti.

Huoneistoremontit

Haluaisitko uuden sisustuksen makuuhuoneeseen? Ovatko lattia ja listat vaihdon tarpeessa? Teemme kaikenlaiset sisustusremontit toiveesi mukaan.

Maalaustyöt

Halkeileeko vanha maalipinta? Kyllästyttävätkö vanhat tapetit? Hoidamme kaikki maalaustyöt taidokkaasti sekä sisällä että ulkona.

Ota yhteyttä

Panostamme laadukkaaseen työnjälkeen, ja toimintamme tavoite on aina tyytyväinen asiakas. Tutustu toteuttamiimme töihin tarkemmin kuvagalleriassa.

Palvelemme yksityis- ja yritysasiakkaita mm. Kinnulassa, Pihtiputaalla, Viitasaaressa, Kivijärvellä ja Perhossa. Tekemästämme työstä on mahdollista saada myös kotitalousvähennystä.

Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja ota yhteyttä!

Suosittele meitä

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!