Se paikallisesti palveleva rakennusliike!

Remontit ja uudisrakentaminen Kinnulan seudulla

Kotmiehet Oy toteuttaa remontit kokonaisvaltaisesti ja avaimet käteen -palveluna Kinnulan seudulla sekä naapurikuntien alueella. Remontoimme niin keittiöt kuin kylpyhuoneet, pintaremontista kokonaisvaltaiseen saneeraukseen.

Sauna- ja kylpyhuoneremontti

Kaipaisiko kylpyhuone uutta ilmettä? Halkeilevatko laatat ja repsottavatko saumat?

Ei hätää, me autamme sinua unelmiesi kylpyhuoneen toteuttamisessa. Työntekijöillämme on pitkä kokemus erilaisista kylpyhuoneremonteista sekä työhön vaadittava märkätilasertifikaatti.

Kirvesmiestyöt

Harkitsetko talon laajennusta? Suunnitteletko terassin rakentamista? Ammattitaitoinen kirvesmies tekee pienet ja suuret työt terasseista talonrakentamiseen asti.

Huoneistoremontit

Haluaisitko uuden sisustuksen makuuhuoneeseen? Ovatko lattia ja listat vaihdon tarpeessa? Teemme kaikenlaiset sisustusremontit toiveesi mukaan.

Maalaustyöt

Halkeileeko vanha maalipinta? Kyllästyttävätkö vanhat tapetit? Hoidamme kaikki maalaustyöt taidokkaasti sekä sisällä että ulkona.

Ota yhteyttä

Panostamme laadukkaaseen työnjälkeen, ja toimintamme tavoite on aina tyytyväinen asiakas. Tutustu toteuttamiimme töihin tarkemmin kuvagalleriassa.

Palvelemme yksityis- ja yritysasiakkaita mm. Kinnulassa, Pihtiputaalla, Viitasaaressa, Kivijärvellä ja Perhossa. Tekemästämme työstä on mahdollista saada myös kotitalousvähennystä.

Liity sinäkin tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja ota yhteyttä!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 5Jaa

Kiinnostuitko? Jätä yhteystietosi, otamme yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

KoTmiehet Oy
Lestijärventie 270
43900 KINNULA

Y-tunnus: 2748607-1
Puh: 040 960 2131

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

KoTmiehet Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.